Even voorstellen...

Mijn naam is Femke en samen met mijn man Maurice ben ik eigenaar van cattery Beautiful Bear, gevestigd in Waalwijk. De cattery is gericht op de Siberische kat, maar in ons huis wonen ook 3 ragdolls; twee poezen en een kater (allemaal 'geholpen'). Dit betekent dat een allergietest bij ons niet mogelijk is!

 

Al onze katten zijn onderdeel van ons gezin. Ze kunnen ze zich vrij door het huis bewegen en ze hebben zelfs hun eigen kattenkamer. We beschikken over een mooie buitenren zodat ze ook kunnen genieten van de frisse buitenlucht.

 

Ik heb bij Aeres en Tinley diverse modules gevolgd met betrekking tot kattengedrag en tot voor kort was ik eigenaar van Huistijger Kattenoppas. Omdat ik me wil specialiseren tot kattentrimmer ben ik gestopt met het oppaswerk. Sinds de zomer van 2019 mag ik mezelf gediplomeerd niet-invasief kattentrimmer noemen. Om verantwoord te kunnen fokken heb ik een kattengeneticacursus gevolgd bij Kat&Kennis en heb ik de G1-cursus bij Pawpeds gevolgd. G2 en G3 staan op mijn wensenlijst, maar de wachtlijsten zijn enorm. Hierdoor zal het nog heel wat maanden duren voordat ik aan het vervolg kan starten. Tot slot niet onbelangrijk: Ik ben in het bezit van het vakbekwaamheidsdiploma in het kader van het besluit houders van dieren, module hond&kat.