Even voorstellen...

Mijn naam is Femke en samen met mijn man Maurice ben ik eigenaar van cattery Beautiful Bear, gevestigd in Waalwijk. De cattery is gericht op de Siberische kat, maar in ons huis wonen ook 4 ragdolls; drie poezen en een kater (allemaal 'geholpen'). Dit betekent dat een allergietest bij ons niet mogelijk is!

 

Al onze katten zijn onderdeel van ons gezin. Ze kunnen ze zich vrij door het huis bewegen en ze hebben zelfs hun eigen kattenkamer. We beschikken over een mooie buitenren zodat ze ook kunnen genieten van de frisse buitenlucht.

 

Ik heb bij Aeres en Tinley diverse modules gevolgd met betrekking tot kattengedrag en tot voor kort was ik eigenaar van Huistijger Kattenoppas. Omdat ik me wil specialiseren tot kattentrimmer ben ik gestopt met het oppaswerk. In het voorjaar van 2019 verwacht ik mezelf gediplomeerd niet-invasief kattentrimmer te kunnen noemen. Om verantwoord te kunnen fokken heb ik een kattengeneticacursus gevolgd bij Kat&Kennis en start ik in januari met de G1-cursus bij Pawpeds. Daarnaast volg ik een cursus in het kader van het besluit houders van dieren, module hond&kat. Ook deze cursus hoop ik komend voorjaar af te kunnen ronden.