Ragdolls

Naast onze Siberische katten hebben we ook 3 ragdolls. Met de ragdolls wordt niet gefokt, ze zijn dan ook gesteriliseerd/gecastreerd. Graag stellen we ze aan u voor:

PinkBlossom Beer

Kater

DOB: 31-7-2013

Seal Point Bicolor Ragdoll

 

Beer is de enige kater in huis. Het was nog even spannend of Beer bij ons zou kunnen komen wonen, want als klein kitten had hij een bijna fatale wond-infectie, veroorzaakt door een bacterie. Gelukkig heeft de fokker werkelijk alles op alles gezet om Beer van een vroegtijdige dood te redden. Tot op de dag van vandaag zijn we daar nog altijd dankbaar voor. Beer is een ondeugende en slimme kat van bijna 6 kilo. Hij is zeer zachtaardig en nieuwsgierig van karakter, wat ervoor zorgt dat hij vaak als eerste maatjes is met een nieuwe poes in huis. 

 

Beer is onze inspiratie geweest bij het uitkiezen van onze cattery-naam. Beer is 'Bear' in het Engels. Tevens is het een knipoog naar siBEER. Dankzij deze lieve en prachtige kater heet onze cattery dus Beautiful Bear!

PinkBlossom Lily

Poes

DOB: 31-7-2013

Lilac Point Bicolor Ragdoll

 

Lily is het zusje van Beer. Samen kwamen ze als kitten bij ons in huis. Lily is een heel gevoelig meisje. Meestal is ze de eerste die op haar rug bij bezoek gaat liggen om gekroeld te worden. Als er nieuwe katten worden geïntroduceerd of als we een nestje hebben, is Lily degene die het meeste moeite heeft met die verandering. Dan is ze merkbaar chagrijnig en zoekt ze bevestiging door extra knuffels te komen halen. Hier houden we rekening mee en we geven Lily dan ook de ruimte om alles op haar eigen tempo te doen. Ze ligt graag bij ons op bed en naast ons op de bank en dat kan ze uren volhouden.

Amazing Dolls Ianthe

Poes

DOB: 14-4-2011

Blue Tortie Mink Mitted Ragdoll

 

Ianthe heeft bij de fokker van Beer en Lily een paar nestjes gehad en is als herplaatser bij ons terecht gekomen. Ianthe is een hele relaxte poes. Als haar iets niet bevalt, trekt ze gewoon haar eigen plan zonder dat ze zich ergens druk om maakt. Elke avond ligt ze tegen een van ons aan op de bank. O wee als er niet gekroeld wordt; dan laat ze wel van zich horen. Ianthe is de meest praatgrage poes. Bezoek denkt soms dat er iets aan de hand is vanwege het geluid dat ze maakt, maar dat is gewoon Ianthe! Ze is een beetje een gekke poes, zeker als ze de dolle 5 minuten krijgt. Tegelijkertijd kun je oneindig met haar knuffelen, want daar kan ze echt geen genoeg van krijgen.