Siberian Sweetheart Linzi

Siberian Sweetheart Linzi
Siberian Sweetheart Linzi

black tabby mackerel met wit

DOB: 5 mei 2021

Parents: Ch. Denethor Malyj Enisej & Siberian Sweetheart Eowyn

Stamboom Linzi
Stamboom Linzi

 

Op zondag 8 augustus is Siberian Sweetheart Linzi bij ons komen wonen. Linzi had wat tijd nodig om te wennen tussen 7 grote katten en 6 kittens. Al snel had ze het hart van alle katten veroverd en vond ze in Aoibhe een pleegmoeder waarbij ze nog 2 maanden tussen onze kittens uit het E-nestje meetutterde aan de melkbar. Ze ontdekte al snel Diya en Raisa als leuke speelkameraadjes en met de 5 weken jongere Echo valt ook altijd iets te beleven. Daarnaast is ze - zoals iedereen bij ons in huis - verzot op onze ragdoll Beer. Elke avond kruipt ze bij hem in de hangmat.

 

Linzi is een heel mooi en lief poesje met prachtige witte voetjes en een wit buikje. Ze is een klein knuffeltje en ligt graag op schoot.

 

Omdat Linzi het langzaam maar zeker steeds minder fijn vond in onze cattery, last had van haar hormonen en die van de andere poezen, hebben we besloten haar géén nestje te laten krijgen. Toen ze 14 maanden oud was, is ze (na gesterilisserd te zijn) herplaatst bij een geweldig gezin in Brabant. Eenmaal daar liep ze direct rond alsof ze ons wilde laten weten dat ze eindelijk écht thuis gekomen was.

Testuitslagen

HCM echo: volgt

PKD echo: volgt

CIN echo: volgt

Fiv/Felv: volgt

PKDef: normaal

Bloedgroep: volgt

Foto's