Beautiful Bear Gloss Gigi

Beautiful Bear Gloss Gigi
Beautiful Bear Gloss Gigi

red solid

DOB: 17 januari 2021

Parents: Ch. Ros Sodisera Mongattone & Mystic iz Odissei

Stamboom Gigi
Stamboom Gigi

Beautiful Bear Gloss Gigi werd op 17 januari 2021 middels een keizersnede geboren. Ze had op dat moment 2 broertjes genaamd Gold en Glow, helaas overleed het broertje Gold op 19 januari. Haar roepnaam is Gigi; 'Gi' van de Engels letter G, maal twee om haar broertje Gold te eren.

We besloten al snel dat we Gloss Gigi wilden houden, want een red solid poesje met zo'n geweldig karakter konden we niet laten gaan. Gigi is net zo nieuwsgierig als haar moeder Mystic en ook het onbevreesde karakter van Mystic zien we in haar terug. Daarnaast is ze gek op knuffelen en gaat haar motortje meteen aan zodra ze geknuffeld wordt. Dan laat ze zich uitgebreid vertroetelen en valt van zaligheid in slaap. Dat relaxte is typisch haar vader Rosso!

Gigi heeft al snel een plekje in de groep verworven. We zijn benieuwd hoe ze verder uit zal groeien, ze is nu al met nog geen 4 maanden oud een mooie forse en compacte dame.

 

Testuitslagen

HCM echo: volgt

PKD echo: volgt

CIN echo: volgt

Fiv/Felv: volgt

PKDef: volgt

Bloedgroep: volgt

Nestje

We genieten voorlopig nog van Echo's kittentijd. Wanneer ze ooit kittens zal krijgen, zullen de kittens hier vermeld worden. 

Foto's