Op de hoogte blijven - aanmelden nieuwsbrief

Beautiful Bear Bay Breeze en Beautiful Bear Black Velvet
Beautiful Bear Bay Breeze en Beautiful Bear Black Velvet

Wilt u in de toekomst mogelijk een kitten van ons? Dan kunt u zich alvast aanmelden voor onze nieuwsbrief, ongeacht of u al met ons kennis hebt gemaakt of niet. Middels de nieuwsbrief houden we u op de hoogte van de nestjes die we verwachten en de kittens die geboren zijn. Ook krijgt u via de nieuwsbrief een kijkje achter de schermen van de cattery en bespreken we regelmatig een interessant onderwerp met betrekking tot gezondheid en welzijn.

 

Mochten er kittens beschikbaar komen dan krijgt u via de nieuwsbrief de mogelijkheid om te reageren op een specifiek kitten, waarna wij uit alle reacties een selectie zullen maken voor een kennismaking met het kitten. 

 

Heeft u geen kittenwens, maar vindt u het leuk om de nieuwsbrief te ontvangen? Ook dan kunt u zich natuurlijk aanmelden voor de nieuwsbrief. Aanmelden voor de nieuwsbrief kunt u doen door onderstaande velden in te vullen en op de knop 'aanmelden nieuwsbrief' te klikken. Aanmelden voor de nieuwsbrief is volledig vrijblijvend!

 

De nieuwsbrief verschijnt ongeveer 4 keer per jaar. Wanneer er onverwacht kittens beschikbaar komen, versturen we een extra editie van de nieuwsbrief. Vind u het leuk om voorgaande nieuwsbrieven en -berichten te bekijken? Die vindt u onder het menu nieuws op deze website. Ook kunt u onze Facebookpagina bekijken. Hierop posten we regelmatig foto's van onze katten en van de kittens wanneer we een nestje hebben. 

 

Wanneer u zich inschrijft voor de nieuwsbrief gaat u akkoord met de privacyverklaring. De link naar de privacyverklaring vindt u onderaan deze pagina in het footer-gedeelte.