Nieuwsbrieven · 11.09.2022
Dit is de laatste nieuwsbrief de we zullen sturen... In deze nieuwsbrief delen we ons besluit dat we stoppen met fokken, kijken we terug op de afgelopen jaren en brengen we onder de aandacht dat Rosso en z'n maatje Denethor een nieuw huisje zoeken.

Nieuwsbrief 12 - mei 2022
Nieuwsbrieven · 03.05.2022
Sinds onze laatste nieuwsbrief in december is er heel wat gebeurd. In deze overvolle nieuwsbrief blikken we uitgebreid terug op de zeer bewogen afgelopen periode met het F-nestje van Diya en het G-nestje van Mystic, vertellen we over onze nieuwe aanwinst Nezhdan en de bevalling van Aoibhe vorige week. Ook blikken we vooruit naar de bevalling van Raisa, vertellen we over de plannen en ontwikkelingen en vertellen we wat meer over de geboortekist.

F-nestje en G-nestje
Kittennieuws · 16.01.2022
Op 25 december was Diya wat onrustig en we verwachtten dat ze ‘s nachts zou gaan bevallen. Inderdaad, we sliepen net een uurtje toen de weeën begonnen. Tussen 01.42u en 03.02u werden er vier kittens geboren. Diya was heel relaxed tijdens de bevalling en alles verliep soepel, op het afbijten van de navelstrengen na. De placenta en de navelstrengen negeerde ze, maar ze waste de kittens wel mooi schoon en droog. Ze leek even rust te nemen toen de weeën weer enigszins begonnen. Er kwam een...

Nieuwsbrief 11 - december 2021
Nieuwsbrieven · 05.12.2021
In mei is onze laatste nieuwsbrief verschenen. We merken dat het met de zorg voor onze katten (en kittens) in combinatie met ons werk en het volgen van opleidingen niet meevalt de tijd te vinden om een nieuwsbrief op te stellen. Daarom zijn er dit jaar niet veel nieuwsbrieven verschenen. Wel houden we iedereen via Facebook en (in mindere mate) via Instagram op de hoogte over de ontwikkelingen. De allernieuwste nieuwtjes die nog niet via social media of onze website gedeeld zijn, staan in deze...

Nieuwsbrief 10 - mei 2021
Nieuwsbrieven · 24.05.2021
De laatste nieuwsbrief dateert alweer van begin januari, de hoogste tijd voor de laatste nieuwtjes! Ondermeer vertellen we over Aoibhe's zwangerschap, over onze nieuwe aanwinst Raisa en er zijn nog enkele plekken op de wachtlijst beschikbaar.

Nieuwsbrief 9 - januari 2021
Nieuwsbrieven · 06.01.2021
Op de eerste plaats wensen we alle lezers van onze nieuwsbrief een fantastisch mooi 2021!! In deze nieuwsbrief blikken we terug op 2020, kijken we naar wat 2021 ons (hopelijk) zal brengen, geven we inzage in de kosten van de cattery en waarschuwen we voor malafide praktijken die helaas steeds meer voorkomen.

Nieuwsbrief 8 - oktober 2020
Nieuwsbrieven · 25.10.2020
De afgelopen maanden stonden in het teken van de kittens van ons B-, C- en D-nestje. Inmiddels zijn alle kittens verhuisd. In deze nieuwsbrief blikken we terug en laten we weten hoe het nu met de kittens en hun moeders gaat. De fotocredits van de kittenfoto's in deze nieuwsbrief zijn voor het huidige personeel van onze Beautiful Bears.

Nieuwsbrief 7 - juni 2020
Nieuwsbrieven · 20.06.2020
In deze nieuwsbrief vertellen we over de geboorte van Aoibhe's kittens, laten we weten nog op zoek te zijn naar personeel voor Tennessee samen met haar zoon Colorado en geven we een update van onze oudste kittens.

Kittennieuws · 24.05.2020
Even voorstellen! Onze kittens van het B-nest zijn nu bijna 5 weken oud en Colorado is bijna 4 weken oud. We stellen ze graag aan onze nieuwsbrieflezers voor.

Kittennieuws · 30.04.2020
Linksboven: Colorado net geboren, nog bij de dierenarts Rechtsboven: drinken bij Mystic (uiterst rechts) Linksonder: een zus als hoofdsteun Rechtsonder: lekker warm bij mama. Een paar dagen nadat Mystic en Zhenikh samen een beschuitje hebben gegeten, heeft Tennessee het ook gezellig gehad met Zhenikh. Net zoals de vorige keren dachten we ook nu dat dit bezoekje niet tot een zwangerschap had geleid. Ze vertoonde namelijk niet de tekenen van een zwangerschap. Ze kwam niet aan, had geen roze...

Meer weergeven