D-nestje - 7 juni 2020

Ch. Ros Sodisera Mongattone & Beautiful Bear Aoibhe

Op 7 juni was Aoibhe onrustig en eind van de middag begon de bevalling. De weeën kwamen niet voldoende op gang, waardoor we genoodzaakt waren om met spoed naar de dierenarts te gaan. Aldaar is het eerste kitten helaas levenloos ter wereld gekomen. Daarna volgden nog 2 kittens bij de dierenarts en 2 kittens bij ons thuis. 

De namen van de kittens beginnen met een 'D' en het thema is 'sterren'. Dit thema hebben we gekozen omdat het eerste kitten het niet heeft gered. Het overleden katertje hebben we Dofida genoemd, dat 'onze ster' betekent.

De vader van dit nest is Ros Sodisera Mongattone.

Beautiful Bear Dabih

DOB: 07-06-2020

Black tortie tabby poesje

Geboortegewicht: 102 gram

Roepnaam: Lilly

Status: verhuisd (samen met Deneb)

 

Dabih is een prachtig black tortie tabby poesje met een hele lieve uitstraling. Ze is ontzettend speels en aanhankelijk. Dabih is een heel sociaal poesje en is dol op aandacht van zowel mensen als van haar nestgenootjes. Ze is niet graag alleen en je vindt haar dan ook altijd bij één van de andere kittens.

 

Dabih is samen met haar broertje Deneb verhuisd naar een liefdevol huis in Den Haag. 

Beautiful Bear Dalim

DOB: 07-06-2020

Black tabby katertje

 Geboortegewicht: 110 gram

Roepnaam: Frummel

Status: verhuisd

 

Dalim is een mega sociaal katertje. Hij piept graag om aandacht en als het te lang duurt, dan klimt hij zelf wel op schoot of via je benen omhoog op je schouder. Dalim is erg gesteld op de oudere katten in huis. Hij probeert ze regelmatig uit te dagen om mee te komen spelen. Hij is dikke maatjes met onze 7-jarige ragdoll Beer.

 

Dalim heeft een nieuwe blikopener gevonden in Noord-Brabant. In zijn nieuwe huis woonde al een Siberische kater, Simba. Zodra hij Simba zag, klikte het en zijn ze vriendjes geworden. 

Beautiful Bear Deneb

DOB: 07-06-2020

Black solid katertje

Geboortegewicht: 98 gram

Roepnaam: Dzjengis

Status: verhuisd (samen met Dabih)

 

Deneb is een prachtig black solid katertje. In het begin was het moeilijk zijn gezichtje goed te zien, zo donker is hij. Toen zijn oogjes eenmaal open gingen, fonkelden er ineens twee kleine diamantjes in zijn donkere snoetje. 

 

Deneb houdt enorm van spelen en hij kan af en toe ook best druk zijn. Dan hebben zijn broertje en zusjes eigenlijk meer zin om een dutje te doen, maar Deneb zorgt er dan wel voor dat hun plannen gewijzigd worden. Deneb komt graag een knuffel halen en het allerliefst ligt hij op onze voeten. Of we nou op de bank zitten, eten koken of de was opvouwen, zodra hij de kans krijgt ligt hij er. 

 

Deneb is samen met Dabih verhuisd naar Den Haag. 

Beautiful Bear Diya

DOB: 07-06-2020

Black tortie tabby poesje

 Geboortegewicht: 108 gram

Roepnaam: Diya

Status: blijft in onze cattery

 

Diya is een ontzettend sociaal poesje. Ze speelt graag met haar nestgenootjes, maar net zo goed met de grotere kittens en de oudere katten. Ook ligt ze graag bij ons op de bank als we tv kijken of bezoek hebben. Ze vindt het heerlijk om opgepakt te worden en op de arm mee door het huis te lopen.

 

Diya blijft bij ons in de cattery wonen en we hopen dat ze ons in de toekomst lieve, mooie en gezonde kittens zal geven. Meer informatie over Diya vind je hier.