B-nestje - 20 april 2020

W. Ch. SarSibi Zhenikh & Mystic iz Odissei

Op 20 april is Mystic bevallen van een vijfling, zie het nieuwsbericht dat op 21 april is geplaatst. De vader van de kittens in W. Ch. SarSibi Zhenikh van cattery Siberian Sweetheart. Na een vlotte bevalling zijn er 3 poesjes en 2 katertjes geboren.

 

Het betreft ons tweede nestje en daarom beginnen de namen traditiegetrouw met een B. Voor dit nestje hebben we 'cocktails' als thema. Hieronder stellen we ze aan u voor. 

Beautiful Bear Bay Breeze

DOB: 20-04-2020

Katertje, red tabby spotted

Roepnaam: Arun

Status: verhuisd

 

Bay Breeze is een lief mannetje. Hij kan je heerlijk aan zitten kijken en zachtjes piepen om aandacht. Hij wil dan lekker geknuffeld worden en daar gaat hij uitgebreid voor liggen om te genieten. Hij is speels, maar wat rustiger in z’n spel dan zijn nestgenootjes. Bay Breeze (nu Arun genoemd) is verhuisd en woont nu samen met z'n grote broer Beautiful Bear Aymon (Borys).

Beautiful Bear Bella Donna

DOB: 20-04-2020

Poesje, black tortie mackerel

Roepnaam: Bella

Status: verhuisd

 

Bella Donna is ontzettend nieuwsgierig en ontdekt graag de wereld om haar heen. Ze was niet voor niets de eerste die de ruimte rondom de werpkist ging ontdekken. Ze is erg zelfverzekerd, weet wat ze wil en dat zal ze je laten merken. Ze zoekt veel contact met ons en regelmatig staat ze te piepen om opgepakt te worden. Ze is ook gek op de aandacht van haar broertjes en zusjes.

Bella Donna is in haar nieuwe huis is snel vriendjes geworden met de knappe Neva Masquerade Larsson van cattery Lumica. Larsson en Bella hebben eigen Instagram-account, klik hier voor de link.

Beautiful Bear Bermuda Rose

DOB: 20-04-2020 

Poesje, black torty tabby blotched

Roepnaam: Rose

Status: verhuisd

 

 Bermuda Rose is een meisje met pit en houdt van stoeien met haar broertjes en zusjes. Qua karakter en gedrag is ze echt een mengelmoes van al haar broertjes en zusjes. Ze is lief, mensgericht en erg speels. Ze trok veel op met Bella Donna en omdat Bella Donna zo avontuurlijk is, ging Bermuda Rose daar al snel in mee. 

Inmiddels is Rose verhuisd naar cattery Siberian Sweetheart. We hopen dat ze in 2021 een stel mooie, gezonde kittens op de wereld mag zetten. 

Beautiful Bear Black Velvet

DOB: 20-04-2020

Poesje, black tabby mackerel

Roepnaam: Peanut

Status: verhuisd (samen met Butter Cup)

 

Black Velvet is een ondeugend en speels meisje. Ze is altijd haar broertjes en zusjes aan het uitdagen voor een spelletje. Als mama langs komt lopen, probeert ze nog gauw even haar staart te vangen. Ook is ze gek op klimmen. Black Velvet is een heel actief poesje dat vaak het liefst rennend en springend door het leven gaat. Ze is een echte avonturier en ze is erg slim. Zo had ze als eerste in de gaten waar de kattenbak voor bedoeld was.

 

Black Velvet heeft een karakter van goud. Ondanks een pittig buikgriepvirus waardoor ze een aantal weken tweemaal daags voor infusen en medicatie naar de dierenarts moest, bleef ze geweldig lief en aanhankelijk.

Beautiful Bear Butter Cup

DOB: 20-04-2020

Katertje, red tabby mackerel

Roepnaam: Peanut

Status: verhuisd (samen met Black Velvet)

 

Dit ventje is al een hele vent. Hij is namelijk net even wat groter en zwaarder dan de andere kittens. We vergelijken hem met een dieseltje. Het duurt even voordat hij op gang komt, maar eenmaal op gang dan gaat hij ervoor. Butter Cup houdt enorm van spelen. Wel is hij af en toe wat lomper in z’n spel dan de rest en walst hij bij wijze van spreken over ze heen. Dit heeft meer met zijn formaat dan met zijn karakter te maken, want Butter Cup is zeker geen macho mannetje, liever bekijkt hij even de situatie voordat hij zich in het spel mengt. Butter Cup en Black Velvet hadden als kleine kittens als een klik samen en we zijn blij dat ze samen verhuisd zijn. Ze gaan nu als Peanut & Butter door het leven.

Ze hebben samen ook een eigen instagram-account, klik hier voor de link.