H-nestje - 26 april 2022

Ch. Ros Sodisera Mongattone & Beautiful Bear Aoibhe

Aoibhe en het H-nestje
Aoibhe en het H-nestje

Op 25 april was Aoibhe wat onrustig en 's nachts om 00.50 uur werd ik wakker van gepiep. Ik dacht dat Aoibhe aan het persen was, maar er bleek al een kitten geboren te zijn! Heel stilletjes had ze Hero op de wereld gezet. De bevalling verliep vlot en voorspoedig, en ongeveer 2 uur later waren er vijf kittens geboren. Twee katertjes en drie poesjes. De namen kozen we in het thema 'positiviteit'.

 

Beautiful Bear Hero

DOB: 26-04-2022

Geboortetijdstip: ongeveer 00.40u

Geboortegewicht: 100 gram

Black solid katertje

Status: verhuisd samen met zusje Hope

Roepnaam: Billy

 

Hero is een lief kereltje die de andere kittens met de guitigste bokkensprongen uitdaagt om te spelen. Een potje stoeien gaat hij niet uit de weg, maar heel fanatiek is hij dan toch ook weer niet. Hij kan in de meest ontspannen houdingen als een echte lappenpop een dutje doen. Hero is wat rustiger van aard en lijkt daarin op zijn papa.

Beautiful Bear Happy

DOB: 26-04-2022

Geboortetijdstip: 01.10u

Geboortegewicht: 118 gram

Black tabby mackerel katertje

Status: gereserveerd, zal samen met z'n moeder Aoibhe verhuizen

Roepnaam: Happy

 

Happy is al een gewichtige kater; met een leeftijd van 7,5 week woog hij al 1150 gram. Dat is 100-150 gram meer dan zijn broertjes en zusjes. Happy speelt heel graag met ze, maar misschien speelt hij nog wel het liefst met mama. Ook al is hij al een flinke kerel, stiekem is hij een beetje een mama's kindje. Hij is ontzettend nieuwsgierig en is graag daar waar de actie is (of hij creëert gewoon zelf actie!).

Beautiful Bear Hope

DOB: 26-04-2022

Geboortetijdstip: 01.29u

Geboortegewicht: 106 gram

Black tortie solid poesje

Status: verhuisd, samen met haar broertje Hero

Roepnaam: Mila

 

Hope is de meest ondernemende van het stel. Hope ontdekt de wereld alsof ze niet anders gewend is. Een poot van Linzi of staart van Raisa zijn leuk om mee te spelen, voor de robotstofzuiger is ze niet van plan aan de kant te gaan en een bank daar springt ze op alsof ze dat altijd al gedaan heeft. Deze energieke kleine diva heeft het eten van brokjes nog niet uitgevonden; ze wacht liever op wat lekkers.

Beautiful Bear Honor

DOB: 26-04-2022

Geboortetijdstip: 02.41u

Geboortegewicht: 126 gram

Black tortie solid poesje

Status: verhuisd

Roepnaam: Pepper

 

Honor is een slim poesje dat heel snel dingen in de gaten heeft. Qua looks en intelligentie is ze een kopie van haar oma Mystic. Ze observeert veel en ontdekt zo de wereld om haar heen. Trial and error is niet zo aan haar besteed; ze zorgt ervoor dat het in één keer lukt. Zo had ze al snel de route vanaf de krabpaal naar de salontafel uitgevogeld en dat de grote poezen uit een voerpuzzel eten vond ze ook wel een goed idee voor zichzelf. Ze is superlief en heerlijk speels.

Beautiful Bear Harmony

DOB: 26-04-2022

Geboortetijdstip: 02.55 u

Geboortegewicht: 124 gram

Black tortie tabby mackerel poesje

Status: verhuisd

Roepnaam: Lilly

  

Hamony vindt spelen met haar broertjes en zusjes het leukste dat er is, maar de grote woonkamer hoeft zo nodig nog niet tot in detail ontdekt te worden. De woonkamer is wel prima om te gebruiken als racebaan tijdens het spel met de andere kittens! Harmony doet het wat rustiger aan met het doen van ontdekkingen en kijkt nog even de kat uit de boom. Ze heeft een heel zachtaardig karakter en ze doet ons qua karakter én uiterlijk denken aan haar zusje Elba van  Aoibhe's vorige nestje. We zijn benieuwd of ze zich net zoals Elba ook als enorme knuffelkont zal ontpoppen.