Planning

Op deze pagina staat de planning. De planning is volledig afhankelijk van de natuur: wanneer wordt een poes krols en zal de dek slagen. Niet alleen onze (potentiële) kittenkopers kijken uit naar een nestje, wijzelf doen dat net zo goed. De natuur laat zich echter niet dwingen en geduld is in deze dan ook essentieel. 

Planning 2020

Kittens Mystic 

In 2019 heeft Mystic ons een heel mooi nestje geschonken. In 2020 hopen we opnieuw kittens van haar te mogen krijgen. We hebben nog geen keuze gemaakt voor de kater. Zodra dit bekend is, zullen we dit publiceren. 

Kittens Tennessee

Tennessee is in 2019 een paar keer op bezoek geweest bij World Champion Sarsibi Zhenikh van cattery Siberian Sweetheart. Helaas hebben de bezoekjes tot op heden nog niet voor een zwangerschap gezorgd. We wachten op een volgende krolsheid om nog een poging te wagen. We hopen alsnog een nestje van dit superlieve stel te mogen verwelkomen.  Mogelijke kleuren in het nestje zijn dan:

- black tabby

- black tabby white

Kittens Aoibhe

Aoibhe wordt begin maart 1 jaar. Na haar verjaardag zal ze eerst middels echo getest worden op HCM, PKD en CIN. Onze Rosso wordt eind maart 1 jaar en ook hij zal dezelfde testen ondergaan. Wanneer de testen van allebei goed zijn, mag Aoibhe een beschuitje gaan eten met Rosso. Op z'n vroegst verwachten wij dan kittens in de (late) zomer. 

Planning 2019

Kittens Mystic eerste kwartaal 2019

Als alles goed gaat, verwachten we medio maart 2019 kittens van Mystic. Zij is op 2 januari 2019 op bezoek gegaan bij de knappe kater Zhenikh, bij bevriende cattery Siberian Sweetheart.

Edit: op 9 maart 2019 zijn er 4 kittens geboren! Aoibhe is bij ons blijven wonen en haar 3 broertjes zijn inmiddels verhuisd.