Planning

Op deze pagina staat de planning. De planning is volledig afhankelijk van de natuur: wanneer wordt een poes krols en zal de dek slagen. Niet alleen onze (potentiële) kittenkopers kijken uit naar een nestje, wijzelf doen dat net zo goed. De natuur laat zich echter niet dwingen en geduld is in deze dan ook essentieel. 

Planning 2020

Kittens Mystic

Update: Mystic is op 20 april 2020 bevallen van 5 kittens. Zie ook het menu 'kittens geboren!'. 

 

Mystic is op date geweest met World Champion SarSibi Zhenikh van cattery Siberian Sweetheart, dezelfde combinatie als vorig jaar. Alles wijst er op dat Mystic zwanger is. Als alles goed gaat, mogen we eind april haar kittens verwelkomen. Mogelijke kleuren in het nestje zijn dan:

 

- black tabby katertjes

- red tabby katertjes

- black tabby poesjes

- tortie tabby poesjes

 

Via de nieuwsbrief en Facebook houden we iedereen op de hoogte van de ontwikkelingen. Mocht u interesse hebben in een kitten, vergeet dan niet in te schrijven voor de nieuwsbrief. Wanneer de kittens geboren zijn, sturen we een update en wanneer ze enkele weken oud zijn, stellen we de kittens voor via de nieuwsbrief. Geïnteresseerden kunnen dan op een specifiek kitten reageren.

 

Kittens Tennessee

Update: Tennessee is inmiddels moeder geworden van een black tabby katertje. Zie ook het menu 'kittens geboren!'.

 

 

Tennessee is in 2019 een paar keer op bezoek geweest bij World Champion Sarsibi Zhenikh van cattery Siberian Sweetheart. Helaas hebben de bezoekjes tot op heden nog niet voor een zwangerschap gezorgd. We wachten op een volgende krolsheid om nog een poging te wagen. We hopen alsnog een nestje van dit superlieve stel te mogen verwelkomen.  Mogelijke kleuren in het nestje zijn dan:

 - black tabby

- black tabby white

 

Kittens Aoibhe

 

Aoibhe is begin maart 1 jaar geworden. Inmiddels is ze middels echo getest op HCM, PKD en CIN en de testresultaten zijn goed. Ook onze Rosso is in maart 1 jaar geworden en ook hij is middels echo op HCM, PKD en CIN getest. Ook bij hem waren de testresultaten goed. Dit betekent dat we wachten op de eerstvolgende krolsheid van Aoibhe en dan gaan we uitvinden of Rosso al volwassen genoeg is om een beschuitje te gaan eten. Mogelijke kleuren in het nestje zijn:

- black tabby katertjes

- black tortie tabby poesjes

- solid black katertjes

- solid black tortie poesjes

 

Planning 2019

Kittens Mystic eerste kwartaal 2019

Als alles goed gaat, verwachten we medio maart 2019 kittens van Mystic. Zij is op 2 januari 2019 op bezoek gegaan bij de knappe kater Zhenikh, bij bevriende cattery Siberian Sweetheart.

Edit: op 9 maart 2019 zijn er 4 kittens geboren! Aoibhe is bij ons blijven wonen en haar 3 broertjes zijn inmiddels verhuisd.