Kittens geboren!

07-06-2020: Aoibhe is bevallen!

Op 7 juni was Aoibhe onrustig en eind van de middag begon de bevalling. De weeën kwamen niet voldoende op gang, waardoor we genoodzaakt waren om met spoed naar de dierenarts te gaan. Aldaar is het eerste kitten helaas levenloos ter wereld gekomen. Daarna volgden nog 2 kittens bij de dierenarts en 2 kittens bij ons thuis. 

De namen van de kittens beginnen met een 'D' en het thema is 'sterren'. Dit thema hebben we gekozen omdat het eerste kitten het niet heeft gered. De namen zijn als volgt:

  • Dabih (black tortie tabby poesje)
  • Dalim (black tabby katertje)
  • Deneb (black solid katertje)
  • Diya (black tortie tabby poesje)
  • Dofida, dat 'onze ster' betekent, is de naam voor het overleden black tabby katertje

28-04-2020: Tennessee is moeder geworden!

Op 28 april is Tennessee middels een keizersnede moeder geworden van een katertje. Zie het nieuwsbericht dat we hierover hebben geplaatst. De naam van dit mannetje is een eerbetoon aan zijn moeder. We noemen hem Beautiful Bear Colorado.

20-04-2020: Mystic is bevallen van een vijfling!

Op 20 april is Mystic bevallen van een vijfling, zie het nieuwsbericht dat op 21 april is geplaatst.

 

Het betreft ons tweede nestje en daarom beginnen de namen traditiegetrouw met een B. Voor dit nestje hebben we 'cocktails' als thema. De namen zijn als volgt:

 

De kittens van Mystic en Tennessee zijn nog niet beschikbaar. De komende vijf weken gaan we lekker van ze genieten en observeren we het gedrag. Dan zullen de kittens per nieuwsbrief worden voorgesteld waarna geïnteresseerden kunnen reageren op de kittens die dan beschikbaar zijn. Ook krijg de kittens binnenkort allemaal een eigen pagina op deze website.

 

Voor kittens hanteren we een interesselijst en houden we de volgorde aan zoals hier beschreven. Als we kittens hebben, worden ze via de  subpagina's van dit menu individueel aan u voorgesteld. Elk kitten krijgt een status, zoals hieronder beschreven:

 

Nog niet beschikbaar

Het kitten is pas geboren (maximaal 5 a 6 weken geleden). We genieten nu van het kitten en we zorgen ervoor dat ze een goede start krijgen. Na deze periode krijgt het kitten een andere status (evaluatie, optie, gereserveerd, beschikbaar of verhuisd).

 

 

Beschikbaar

Het kitten is beschikbaar en u kunt uw interesse kenbaar maken. 

 

Evaluatie

Dit kitten houden we mogelijk zelf in onze cattery of gaat mogelijk naar een andere cattery. Dit zullen we beslissen wanneer het kitten een aantal weken oud is. Mogelijk komt dit kitten nog beschikbaar, wanneer we besluiten het kitten niet aan te houden.

 

Optie

Wanneer iemand kennis met ons heeft gemaakt en gericht interesse heeft in een kitten, zetten we een kitten in optie. De optie kan worden omgezet in een reservering, of het kitten komt weer beschikbaar wanneer de geïnteresseerde besluit om het kitten niet te reserveren.

 

Gereserveerd

Een kitten is gereserveerd wanneer het contract is getekend en de aanbetaling is ontvangen. Het is niet de verwachting dat dit kitten nog beschikbaar komt.

  

Verhuisd

Dit kitten is inmiddels verhuisd.