Interesselijst kittens

Interesse via inschrijven nieuwsbrief

Wij werken niet met een wachtlijst, maar met een interesselijst. U bent altijd welkom om alvast kennis te komen maken, ook als we geen kittens hebben. Wilt u in de toekomst mogelijk een kitten van ons? Dan kunt u zich alvast aanmelden voor onze nieuwsbrief, ongeacht of u al met ons kennis hebt gemaakt of niet. Middels de nieuwsbrief houden we u op de hoogte van de nestjes die we verwachten en de kittens die geboren zijn. Ook krijgt u via de nieuwsbrief een kijkje achter de schermen in de cattery en bespreken we regelmatig een interessant onderwerp met betrekking tot gezondheid en welzijn.

 

Wanneer de kittens een aantal weken oud zijn, krijgt elk kitten zijn eigen pagina op onze website. Van elk kitten maken we een profiel waarin we zoveel mogelijk informatie geven over het karakter van het kitten en welke gezinssituatie het best zal matchen met het kitten. U krijgt vervolgens via de nieuwsbrief de mogelijkheid om te reageren op een specifiek kitten, waarna wij uit alle reacties een selectie zullen maken voor een kennismaking met het kitten. We hanteren onderstaande volgorde bij interesse in onze kittens:

 

1. Eigen cattery of collega-cattery's (deelname aan het fokprogramma)

2. Terugkerende kittenkopers

3. Geïnteresseerden die al bij ons op vrijblijvend kennismakingsbezoek zijn geweest

4. Nieuwsbrieflezers

5. Overig

 

Wij kiezen hiervoor omdat wij de beste match voor onze kittens zoeken en dit systeem helpt daar bij. 

Heeft u geen kittenwens, maar vindt u het leuk om de nieuwsbrief te ontvangen? Ook dan kunt u zich natuurlijk aanmelden voor de nieuwsbrief. Aanmelden voor de nieuwsbrief kunt u doen door onderstaande velden in te vullen en op de knop 'aanmelden nieuwsbrief' te klikken. Aanmelden voor de nieuwsbrief is volledig vrijblijvend!

 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

Wat doen wij niet:

- Kittens reserveren die nog geen kennis hebben gemaakt met de potentiële nieuwe eigenaar;

- Kittens reserveren zonder ondertekening van het contract en het doen van een aanbetaling;

- Reageren op onvriendelijke, ongepaste of onfatsoenlijke berichten.

 

Een kitten is geen pakje boter! 

Wij vragen dan ook geduld en respect. De natuur laat zich niet dwingen.