Planning 2021

Op deze pagina staat de planning. De planning is volledig afhankelijk van de natuur: wanneer wordt een poes krols en zal de dek slagen. Niet alleen onze (potentiële) kittenkopers kijken uit naar een nestje, wijzelf doen dat net zo goed. De natuur laat zich echter niet dwingen en geduld is in deze dan ook essentieel. 


Ros Sodisera Mongattone

Beautiful Bear Aoibhe


Aoibhe is zwanger van Rosso! Dit is dezelfde combinatie als het D-nestje vorig jaar. We hopen dit jaar weer net zulke leuke en lieve kittens te mogen verwelkomen. De kittens worden medio juni verwacht. De wachtlijst voor dit nestje is gesloten.

 

Mogelijke kleuren en patronen uit deze combinatie:

Poesjes: tortie tabby en tortie solid

Katertjes: black tabby en black solid


Kater nog onbekend

Beautiful Bear Diya


Op z'n vroegst in de (na)zomer mag Diya voor het eerst moeder worden. Wij denken nog over de kater met wie ze tegen die tijd op date mag. 


Mystic iz Odissei

Mystic heeft een Suprelorin-implantaat gekregen in de zomer van 2020. We weten niet of ze dit jaar krols zal worden, aangezien niet bekend is hoe lang de Suprelorin werkzaam zal zijn. Mocht ze krols worden, dan zal ze Rosso mogen ontmoeten. We verwachten echter dat dit niet in 2021 het geval zal zijn.

 

Mogelijke kleuren en patronen uit deze combinatie:

Poesjes: red solid, tortie solid

Katertjes: red solid, black solid