Herplaatser: ragdoll Poppy

Poppy is een blue mink mitted ragdoll-poesje. Ze is geboren op 27 juli 2015 en ze is gesteriliseerd. 

 

Poppy is een lief poesje met een zacht maar goed motortje. Ze ervaart stress door de aanwezigheid van onze andere katten en hoewel er niet gevochten of geklierd wordt, is ze altijd op haar hoede. Met name de onverwachte bewegingen die de andere katten maken, vindt ze spannend. Wanneer ze met een van ons op een aparte kamer is, ontdooit ze zichtbaar en komt haar aanhankelijke karakter tevoorschijn. Ze spint dan, komt op schoot liggen en wil geknuffeld worden. Omdat Poppy bij ons in huis te weinig zichzelf kan zijn, hebben we het moeilijke besluit genomen om haar te herplaatsen. Ze kan aanvankelijk best de kat uit de boom kijken, maar met wat geduld en begrip zal ze het kleine knuffelkontje zijn dat ze hier helaas veel te weinig durft te laten zien. 

 

Poppy heeft in juli haar jaarlijkse vaccinatie en gezondheidscontrole gehad. Tevens hebben we preventief bloedonderzoek laten uitvoeren op nier-, lever- en ontstekingswaarden en glucose. Alles was in orde. Poppy heeft nooit een nestje gehad, aangezien ze als gesteriliseerd kitten bij ons is gekomen. 

 

Wat zoeken we:

  • Een huishouden zonder andere katten en zonder (kleine) kinderen (ook niet op termijn), zodat de omgeving zo voorspelbaar mogelijk is.
  • Een huis waar ze binnen blijft of alleen naar buiten mag in een afgeschermde tuin/balkon of ren.
  • Mensen die er bij afwezigheid voor kiezen een oppas aan huis in te schakelen en niet kiezen voor een hotel of pension.

 

Bij verhuizing krijgt Poppy haar paspoort met gezondheidsverklaring mee, haar stamboom en voer voor de eerste maand.