· 

Show, verjaardag en meer nieuws

Tijd voor een update!

 

Show

Op zondag 28 oktober zijn we met Tennessee naar de NLKV-show in Sliedrecht geweest. In de sturdi was Tennessee ontzettend relaxed, maar buiten de sturdi was het toch een beetje spannend. Bij de keurmeester deed ze het hartstikke goed en we gingen naar huis met een mooie EX-1 voor Tennessee!

 

Verjaardag

Op 31 oktober was Mystic jarig, ze werd 1 jaar! Dat hebben we natuurlijk gevierd met iets lekkers en op Facebook en Twitter kreeg ze heel veel felicitaties. Hopelijk mogen we nog heel veel verjaardagen met haar vieren!

 

Meer nieuws

Omdat Mystic 1 jaar werd, was het ook tijd voor de jaarlijkse vaccinatie. We hebben haar toen ook laten swappen om DNA-onderzoek te kunnen doen. De resultaten hiervan waren allemaal goed en hier zijn we natuurlijk ontzettend blij mee! Langzaam maar zeker zijn we aan het denken aan het eerste nestje van Mystic. Ze zal binnen een paar maanden ook een echo krijgen voor HCM en PKD en daarna mag ze, zodra ze er klaar voor is, op bezoek bij een mooie kater. Binnenkort volgt nieuws over de plannen voor 2019, dus houd de website en/of Facebook in de gaten voor de laatste nieuwtjes!