· 

Showdebuut Tennessee

Afgelopen zondag maakte Tennessee haar showdebuut in Rotterdam. Omdat ze op 9 september exact een half jaar oud was, deed ze mee in de klasse voor poezen in de leeftijd 6-10 maanden. 

 

Aanvankelijk vond ze het allemaal best wel spannend, maar al snel ontdekte ze dat ze ook op show flink geknuffeld werd. En knuffelen is wat Tennessee het liefste doet!

 

Toen was het tijd om naar de keurmeester te gaan. De keurmeester was te spreken over haar bouw, vacht en karakter. Tennessee had geen zin om lang op tafel te blijven staan, want ze had gezien dat een keurmeester ook een schoot heeft om lekker op te gaan zitten. En zo gebeurde het dat Tennessee zich in de watten liet leggen op schoot van de keurmeester.

 

De keurmeester schreef een mooi rapport (wordt binnenkort gepubliceerd op deze pagina) en Tennessee kreeg een 'ex 1', ofwel uitmuntend. Ook kreeg ze een mooi rozet als aandenken aan de show.

 

En Mystic dan... Mystic hadden we graag meegenomen, maar een autoritje is nog ontzettend spannend voor Mystic. Daarom hebben we in het belang van Mystics welzijn besloten om haar niet mee te nemen naar deze show. De komende tijd gaan we ons best doen om Mystic te laten wennen aan langere autoritten. Wanneer we er vertrouwen in hebben dat het verantwoord is om Mystic mee te nemen naar show, zullen we dat zeker doen!

 

Wij hebben ontzettend genoten van Tennesee's showdebuut. De volgende show staat al op de planning, namelijk de Halloweenshow van onze eigen vereniging (NLKV) op 28 oktober in Sliedrecht. We zullen nog even bekijken of het mogelijk is dat Mystic dan ook meegaat.